Maak overheerlijke mini monchoutaartjes als dessert, een echte aanrader als je van zoetigheid houdt!
Servings 8personen
Voorbereidingstijd 30 minutenmin
Bereidingstijd 3 uuruur
Totale tijd 3 uuruur30 minutenmin
Equipment
Mixer
Steelpan
Kleine schaaltjes
Ingrediƫnten
16stuksbastognekoeken
60gramboter
250milliliterslagroom
1zakjeklop-fix
200grammonchou
1blikkersenvlaaivulling
8stukkleine schaaltjes
8gramvanillesuiker
50gramWitte basterdsuiker
Instructies
Maal de 16 Bastognekoeken fijn. Smelt de boter en roer door de koekkruimels.
Verdeel het koekmengsel over de schaaltjes en druk goed aan met bijvoorbeeld een lepel. Zet het in de koelkast.
Mix de slagroom met de klop-fix en de vanillesuiker stijf.
Meng de monchou met de witte basterdsuiker en meng dit vervolgens met de slagroom.
Haal de schaaltjes uit de koelkast en verdeel het zojuist gemaakte mengsel over de koekbodems. Strijk het mengsel glad en zet 2 uur terug in de koelkast.
Verdeel voor het opdienen de kersenvlaaivulling over de toetjes.