Mini monchoutaartjes
Maak overheerlijke mini monchoutaartjes als dessert, een echte aanrader als je van zoetigheid houdt!
Equipment
- Mixer
- Steelpan
- Kleine schaaltjes
Ingrediënten
- 16 stuks bastognekoeken
- 60 gram boter
- 250 milliliter slagroom
- 1 zakje klop-fix
- 200 gram monchou
- 1 blik kersenvlaaivulling
- 8 stuk kleine schaaltjes
- 8 gram vanillesuiker
- 50 gram Witte basterdsuiker
Instructies
- Maal de 16 Bastognekoeken fijn. Smelt de boter en roer door de koekkruimels.
- Verdeel het koekmengsel over de schaaltjes en druk goed aan met bijvoorbeeld een lepel. Zet het in de koelkast.
- Mix de slagroom met de klop-fix en de vanillesuiker stijf.
- Meng de monchou met de witte basterdsuiker en meng dit vervolgens met de slagroom.
- Haal de schaaltjes uit de koelkast en verdeel het zojuist gemaakte mengsel over de koekbodems. Strijk het mengsel glad en zet 2 uur terug in de koelkast.
- Verdeel voor het opdienen de kersenvlaaivulling over de toetjes.
Hey Sandy, ik heb het ingrediënt toegevoegd!
Hoi Imke, in je recept bij de ingrediënten staat geen (vanille)suiker die bij de monchou toegevoegd moet worden. Heb je hier toevallig hoeveelheden van voor dit recept? Dank je wel!